Blogger Layouts

Friday, April 29, 2011

Look OUT pOINT, Ampang..:)


Setelah sekian lama kot...aku pnyela rancang ngan membe ngan aku..at last 29 April 2011 dapat gak aku g ngan membe aku,,,nk harapkan g ngan membe2 laki..mmg x la kot..hehe...
kite org bertolak dari rumah kul 8.30 mlm..den after da gerak tuh..mle2 decide nk g tgk wayang...den at last aku ajk dorg g makn..kiteorg g la kat LOOK out POINt kat Ampang ni..before dis aku penah g ngan fmly aku...so aku cdg kat dorg je la..
tmpt dy pn cm cntik kot..romantik..bile la nk g ngan BF kn..heheh...xpe la..nnt aku g la..hahah btw da cukup bes da g ngan NAS, CHERA n AIN...kiteorg asik gelak je kot..heheh


AIn ngan HIdangan makan yg diorder...CHIKEN GRIL wif Strawbery Banana...

NAs pula ngan Bolognise dy...n Pineapple Banana...

Chera pn order makanan sme ngan AIn n AKu... dy pn air PINEapple BAnana..

fyi...kiterog semua order air semuanye Ada BAnana,,ehhe..banana kn sihat tok tubuh badan...
Btw tmpt dy sgt romantik actually,,,



thnx 4 read this entry...:)
kalo ada cter bes leh la aku kongsi lagi k...:)

Wednesday, April 27, 2011

F.A.E.Z

F for Farah....
Aku mengenali dy dari sem satu lagi..bermulanye pertemuan aku ngan dy aku pk dy seorg yg sunguh pendiam...
lepas da lme2 aku knl dy sebenarnye dy otak gle2.masa aku sem satu dlu..aku selalu jerit nama dy dari bilik aku..sbb aku depan ngan bilik dy...
tp dy dok tingkat due..aku dok tingkat satu..
so masa dy sidai kain mesti aku jerit nama dy..heheh:)
aku seonok kawan ngan ko,,,ko kadan2 mematang kn aku..aku ni kn kadang2 mcm dak2 skit..
btw thnx...ko membe terbek aku...til now kite still kawan...
thnx my FREN....
<3

A for Asmaa
Asma diberi nama yg sungguh indah mcm nama mak aku..walaupn aku jao ngan mak aku masa aku belajar tp nama sama ngan mak aku pn da cukup da tok aku..aku rasa mak aku dekat je ngan aku...thnx to Asmaa cz gantikn tmpt mak aku...
ko kawan aku ketawa ko kwan aku nagis..thnx beb..u r really meant to me...thnx u so much babe...susa sng aku ngan ko aku xkn lpe k....ko egt aku pena shompoo pale ko..masa tu la nk mesra kn lagi hubungn kite sebagai kwan...kte penah mara sesama kite,kite penah nagis..kite panas harungi susa sng bersama...ko byk tolong aku..aku ske cara ko tlg org yg xpernah kenal erti penat ble ko tlg org..thnx sgt beb..aku kagum ngan ko....aku ske cara ko tlg org..aku xmampu wat cm ne ko tlg org cm tuh....

Ma ko egt ma...las day aku xnk jmpe ko...aku xnk masa aku blk ko ada ngan aku..sbb tu masa tuh aku xnk join bde tuh...kalo ko baca blog aku ni...ko tau npe aku xnk join..bkn aku xnk join..spe yg xnk bergembira masa2 terakher kite bersama..xtau la kite dpt jmpe lagi ke x lepas ni...
aku nk say sory sgt k....
sory masa aku kat ganu aku skitkn ati ko ke...terkasa bahasa ke..sory sgt2



E for Erma
Erma diberi nama yg sgt sedap..secantik org nye..maniskn kawan aku sorg kat ats ni...dy ni howt..hehe..ske gado ngan aku...dy pena satu bilik ngan aku..dy ske curi hanger aku..ahhaa..dy ni mmg kan...geram je aku tgk dy..tp aku paling xpernah lpe dy pernah urut aku masa aku skit..thnx erma..masa tuh aku mmg skit perot gler2...nsb la ada ko..ko yg urutkn aku..thnx tau....

Z for Zatiee

Xde bde aku nk ckp pasal aku...pape pn..FAEZ is always in my mind.....
LOVE u FAEZ...


terima kaseh sbb bace this entry..:)

Tuesday, April 26, 2011

Gathering after 4 months...:)

Kami berkumpul pada pukul 8 malm kat LAILA TOMYAM dpn pantai je..masa tu kiteorg semua dtg ngan 2 buah kerete n 3 moto...
aku n da geng nek ngan Fatin Dalila...2 dari kiri...dy yg bawa kiteorg..hehe..kiteorg tumpang je...
sementara nak tunggu semua ada..kiteorg snap2 la pic dlu..huhu..bes kot..macam da sthn xjmpe..padahal baru je 4 bulan..terasa rindu sgt antara kami..heheh....ayt xleh bla kn..huhuh....
Menu yg kiteorg makn masa tuh....TOMYAM, DAGING MASAK MERAH,SAYUR CAMPUR,IKAN SIAKAP 3 RASA,TELO DADAR air kami order air sirap n sunquick satu jug msing2....kiteorg yg dtg lebih dari 20 org..tp maknan mcm 50 org..da la wat 3 hidangan..hahah..gler kn..tp yg seronok nye..satu pinggan pn xtinggal....da la dgn byk..tp satu pn xde yg xabis...semua habis..


FAEZ..dis wat we called frenship....love u more n more....da lame kami xberjumpe seperti ni..masa ni la kami amik kesempatan tok mengedik2..hahaha....dari kiri Nurul Asmaa,Farah Nadia, Tuan Erma Zuriatie n da las one its ME.....
I hope our realation till the end...walaupn masing2 da besar...tp msing xkn lpe kn kenagan yg kite sme2 penah lalui...walaupn kite penah gado.de tu memtangkn kite..remember k... I love U all more than anything..susa nk jmpe kawan yg memahami n satu pale ngan korang nih...
F.A.E.Z forever...



Ni la kami yg pelahap makanan termsuk la aku..hahhaha


Miss Wan Zulaiha.. dy yg arragekn kiteorg punye Industrial Traning...:)



Kami yg hadir di makan malam itu..:)



I just wish all the bes..yg mana smpung belajar tu...semoga berjaya..
hope see u soon k..
n las word..k
kalo nk kawen tuh jgn lpe ajk...hahahah:)
<3
lots of <3 <3

Sunday, April 24, 2011

Finished my DIPLOMA!!


25 April 2011..is my las day for my presentation for industrial Traning...waduh..aku da abis da diploma..aku rasa nk jerit pn ada..hahah...bes la kn aku da abis da stage yg pertama untuk aku terus berjaya..huhu..thnx too my MOM cz give me support..pe yg penting lahir dari kekuatan aku sendiri tok aku berjaya..tu yg lebih penting...walupn aku pernah terjatuh kebawah..tp semangat yang aku ada aku kne tabah harungi segala..tu yg penting....

las aku present kat UiTM Dungun...bes la kn..jmpe kawan2 n kumpul same2.. bes kn..semua org akn tunggu saat sebegini..cam tu la aku gak..aku rasa las la jmpe dorg...hurmm....

tp aku rasa da x bes da kat sini kot..aku rasa nk blk cepat je..walaupn byk kengangan kat sini tp aku rasa aku xnk la igt blk ..aku rasa better silent kn..its be better...

k...semua org da besar la kn..
heheh..aku rasa len je kot..heheh...da la...k la...akur asa aku nk smbung blaja pas ni..aku nk Amik EVENT MGT...dats my choice...
mak aku xbg..but i try ma bes la.....

k la..aku xde mood sgt ni nk tulis bde ni..dlm masa yg sama aku rasa sedih ada, gembira ada,.ntah la..mcm2 la perasaan nih...huhuhu

k la..bye..

Thursday, April 21, 2011

:)

-20 April 2011-

Monday, April 11, 2011

Strat YOUr ENGINE!!!


Im really happy cz yesterday aku g FORMULA ONE ngan Muhammad Bashiruddin…:)
thnk u awak…awak wat sy happy sgt semula..i spend time with him..walaupn kene jalan jao masa nk g litar dari tempat parking..mmg mask gak la ketiak aku kot utk g ke litar tuh…mmg panas gler la…waaa…sgt panas…huhuu



ni track yg doorg kene lalu....


Masa aku sampai tu around kul 12.50 thg ari..masa aku smpai kat highway tuh nk susur ke simpang dy sgt la jao kot…oh GOD..korg bayangkan la kalo sape yg xde pas tuh…mmg korg menapak sgt la jao..huhu..sgt jao…nsb bek la kite org ada pas..n aku pk la kalo parking atas lagi la dkt ngan pintu masuk dy..rupenye jao gak berjalan..huhu..sgguh sadis la…hahaha…tp bes la..leh la kurus bak kata Bashir…hahah…jahat kn dy…tp aku chill je..aku xkesa pn dy nk cakp cam tuh..
den aku sampai kat tmpt Entrence dy…mcm msk club lak ..kne check beg bagai..sebenarnye NO FOOD OUTSIDE..so mmg air or makanan dari luar mmg x leh bawa masuk la…



korg bayangkan masa je aku smpai kat sne aku rasa aku kat mcm da mandi da kot,…hahah…seyes…Bashir pn sme la..huu..masa tuh aku rasa aku mandi mmg lencun la kot..aku pn xtau la aku bawa 3 packet tisu leh abis lak..aahah.betapa byk nye la kn leh abis la…asl aku kipas je da ok da..den bile aku berhenti tok kipas aku peluh blk…huuuhu..gler la kn… panas gler kot..aku rasa aku mke aku da itam da..huhu…

tp aku enjoy g F1 tuh…happening gler…kalo dapat peluang nk g sne lagi aku nk g la nex year..bes gler kot…aku enjoy je…seronok…

Friday, April 8, 2011

Kertas - Penantian




Besh la lagu ni...korng hayati lirik dy k...

Thursday, April 7, 2011

Finally

Finally abis gak aku kan dengan PRAKTIKAL kat Kementerian Pendidikan Malaysia, Bahagian Khidmat Pengurusan Putrajya..aku update blog ni pn masa aku tinggl lagi 7 hari aku nk abis praktikal..bes kn..huhu…aku rasa seronok pn ada …aku rasa sedih p nada..aku pn xtau npe..mungkin sbb aku nk tinggal kn sahabat yg aku rapat kat sini la….sedih kot..walaupn da 3 bulan aku bersama merek2..aku rasa macam da lame da aku kenal dorg sbb g kursus sama2..tido sama2..aku sebenarnye xkesa pn aku ditempatkan dimana aslkan aku leh wat kerja pe yg dorang bagi..aku xpernah nk menolak tok kalo org bagi kerja kat aku..aku akan cuba sedaya upaya aku..aku pn tgh belajar kn…pe yg aku wat semua ni aku akan apply pe aku belajar..ak ni manusia biasa yang xpernah terlepas dari kesilapan kn…aku minta maaf la kalo aku ada sakitkan ati sape2 …aku epy sebenarnya kat sini…jz mle2 je aku rasa aku tension sbb aku xdpt nk sesuaikn lagi diri aku ni..aku pn xbiasa dgn environment kat opis sebenarnya… Thank god coz everybody yg ada kat opis ni bagi aku tunjuk ajarn bantu aku…terima kasih xterhingga… Thnx a lot..tu je aku dapat cakap